unikatna keramika, total art, kaktus šalice

U moru serijske proizvodnje priuštite si unikatnost! Ostavi komentar

Izabela i Mirko odlučili su svoju strast pretvoriti u posao. Dizajner keramike i magistrica likovne pedagogije, mladi bračni par koji stvara prekrasnu unikatnu keramiku.

cof

Molim vas da nam se predstavite

Total Art j.d.o.o. je otvoren početkom 2018.-te godine kao ostvarenje poslovnog sna bračnog para Izabele i Mirka Keglević.
Ujedinili su svoje umjetničko znanje, talent i sposobnosti kako bi pod ovim brandom stvarali unikatnu keramiku, umjetničke slike i crteže te digitalne ilustracije. Mirko Keglević je dizajner keramike po struci koji je pohađao Graditeljsku školu u Čakovcu, dok je magistra likovne pedagogije Izabela Raunik Keglević diplomirala na Akademiji primijenjenih umjetnosti u Rijeci (2014.).

Cijelo naše srednjoškolsko i fakultetsko obrazovanje je bilo fokusirano upravo na taj sljedeći korak – otvaranje poduzeća. Konačno primijeniti sve naučeno u gotov proizvod i plasirati ga na tržište. Vjerovali smo da možemo napraviti nešto drugačije od drugih, prepoznatljivo i kvalitetno, a to što nam je to bila zajednička želja i prije našeg upoznavanja je samo uljepšalo i ubrzalo proces. Upoznati osobu s kojom osim životnih vrijednosti dijelite i poslovne ambicije i planove je zaista rijetkost, pa iz tog razloga još i više cijenimo ovu poslovnu priliku koju smo stvorili zajedno.

Što sve izrađujete?

Izrađujemo širok asortiman unikatne keramike koji čine šalice, tanjuri, razno gastronomsko posuđe, vaze, zidni ukrasni reljefi, posudice za odlaganje sapuna ili nakita i razni ukrasni predmeti. Stalno širimo ponudu pa tako upravo krećemo s izradom zidnih i stolnih satova, plaketa te nekoliko vrsta suvenira. Za izradu navedenog koristimo najpogodnije vrste glina jer svaki proizvod iziskuje različite karakteristike. Isto vrijedi i za glazure koje su bezolovne, sigurne za jelo i piće.
Uz keramiku nudimo i unikatna slikarska djela, crteže te art printeve- replike originalnih radova tiskanih u manjim serijama na visokokvalitetnom papiru.

Gdje možemo pronaći vaše proizvode?

Naši se proizvodi mogu pronaći u nekoliko galerija, suvenirnica, cvjećara i gift shopova diljem Lijepe Naše, a uskoro otvaramo i web shop za direktnu prodaju koji nam je u završnoj fazi izrade. Trenutno nas možete pratiti na instagram profilu ili facebook stranici.

Kako ste zadovoljni za sada i kakvi su vam planovi za budućnost?

Jako smo mlada firma, uskoro slavimo tek prvi rođendan i smatramo da smo postigli naše prve zadane ciljeve, ali s nestrpljenjem radimo na novim i ambicioznijim projektima u vidu širenja ponude. Osim toga planiramo i preseljenje u veći radni prostor koji će nam znatno olakšati i dodatno unaprijediti poslovanje. Uvjeti na hrvatskom tržištu često znaju biti otežavajući i nestimulativni, ali uz ustrajnost i želju može se sve premostiti.

Poruka za kraj…

U moru serijske proizvodnje priuštite si unikatnost!

akril

cof

cof

sdr

Zahvaljujemo se na pruženoj prilici i uzvraćamo jednakim željama!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.